Scratch2cash krasloten

Website: nl.scratch2cash.com
onus: 100% tot “Geen limiet” + €5 Gratis speelgeld
Onder het motto “Kras en verander uw dag” biedt Scratch2Cash al sinds 2005 online krasloten aan. Dit is een van de meest bekende aanbieders op het gebied van online krassen. Met een welkomstbonus van vijf euro en een eerste stortingsbonus die kan oplopen tot 200 euro, is Scratch2Cash zeer populair. Er zijn in totaal meer dan 70 spellen te spelen op Scratch2Cash, die allemaal een winkans hebben van één op drie. Wanneer je een kennis of vriend aanbrengt en deze minimaal 25 euro stort, krijg je zelf een bonus van maar liefst 25 euro.

De krasspellen van Scratch2Cash lopen erg uiteen. Zo zijn er spellen in de categorieën sport, bingo, fantasie en casino. Bij de meeste spellen ligt het maximale winstbedrag op 200.000 euro. Er zijn echter ook spellen waar een miljoen euro bij te winnen is. Natuurlijk kan er ook eerst geoefend worden voor nepgeld. Wanneer er later wordt overgegaan naar echt geld kan dit gestort worden via een aantal mogelijkheden. Zo behoren iDeal, creditcard en Click2Pay allemaal tot de betalingsmogelijkheden. Het uitbetalen gaat erg snel bij Scratch2Cash. Spelers die wat meer besteden kunnen lid worden van de Club Pearl. Spelers in deze club maken kans op extra storingbonussen en genieten vaak hogere jackpots en extra service. De service is uniek bij Scratch2Cash, het team staat namelijk 24 uur per dag, 7 dagen per week ter beschikking voor de spelers. Van alle spellen is een duidelijke handleiding gemaakt, zodat er geen fouten gemaakt worden omdat het spel bijvoorbeeld verkeerd begrepen is.

Het is ook fijn dat Scratch2Cash per spelsoort een aantal toppers aanprijst. Zo zie je als speler al snel welke Scratch2Cash krasloten echt de moeite waard zijn. Daarnaast zie je op de website altijd een overzichtje van de laatste grote winnaars. De hoge prijzen vliegen er bij Scratch2Cash regelmatig uit.