Scratch-ticker Krasloten

Bij Scratch-ticker kun je geld winnen door online krasloten te kopen. Scratch-ticker heeft een aantal leuke krasloten in het assortiment waar uit gekozen kan worden. De prijzen die te winnen zijn lopen op tot maximaal 1.000 euro. Prijzen boven de 50 euro worden de volgende dag voor vijf uur ’s middags overgemaakt. Natuurlijk is er bij Scratch-ticker ook de mogelijkheid om in een fun mode te spelen. De speler krijgt dan tien fictieve euro’s. Natuurlijk is er met dit nepgeld geen echt geld te winnen. Wanneer de mogelijkheden van het online kraslot duidelijk zijn geworden kan er met echt geld gespeeld gaan worden.

Een tegoed toevoegen kan op diverse manieren bij Scratch-ticker. Zo kan er speeltegoed gekocht worden via een 0909-nummer, via Pay & Play Wallet, iDeal en Paysafecard. Het minimale bedrag dat kan worden uitbetaald is vijftig euro. Dit bedrag wordt gewoon naar bankrekening of giro overgeboekt. De negen verschillende krasloten van Scratch-ticker lopen uit een van Summer Sun tot aan Bingo 90. Daarnaast zijn er ook krasloten te kiezen met een speciaal thema zoals Pasen, Kerstmis of Valentijn. De verschillende krasloten zijn allemaal erg mooi vormgegeven en de te winnen prijzen variëren. Deze lopen namelijk uiteen van een gratis lot tot aan 1.000 euro. Voor het krassen zijn verschillende objecten te gebruiken, waaronder een euro, een sleutel, een bierdopje en een ring. Bij alle krasloten van Scratch-ticker is een wintabel te vinden, zodat duidelijk wordt welke prijzen er gewonnen kunnen worden.

Scratch-ticker geeft een duidelijke uitleg over hoe het krassen in zijn werk gaat. Dit is erg fijn omdat er zo geen onduidelijkheden kunnen ontstaan. Voor vragen over de website of problemen met het spelen of uitbetalen kan er via een contactformulier gemakkelijk en snel contact op werden genomen met Scratch-ticker.