Primescratchcard Krasloten

Website: www.primescratchcards.com/NL
100% tot “Geen limiet” + €5 Gratis speelgeld
Bij PrimeScratchcards kun je per kraslot maar liefst 200.000 euro winnen! Dit immense bedrag kan zelfs gewonnen worden zonder storting. Bij PrimeScratchcardss krijgen nieuwe spelers namelijk vijf euro helemaal gratis. Daarnaast maakt PrimeScratchcardss gebruik van een eerste stortingsbonus van 100 procent, die oploopt tot maximaal 200 euro gratis geld. Wanneer je een vriend of kennis aanmeldt bij Prime Scratch cards en deze een storting laat maken, ontvang je nog eens 25 euro extra. Voor de exclusieve spelers is er een aparte club opgericht, de Club Pearl. Wanneer je lid bent van deze club krijg je als speler betere bonussen, snellere geldopnames en een persoonlijke rekeningsmanager. Om lid te worden van deze club dient er wel eerst veel gespeeld te worden.

De vele mooi vormgegeven krasloten van PrimeScratch cards zijn allemaal uniek en hebben een winkans van één op drie. De krasloten lopen uiteen van simpelweg vakjes openkrassen tot geavanceerde dartspellen. Bij sommige spellen zijn er mogelijkheden om extra vakjes te mogen krassen. In totaal zijn er meer dan 60 verschillende krasloten uit te proberen op PrimeScratchards. Dit kan gedaan worden voor nepgeld, maar natuurlijk ook via een echte storting. Het storten van geld kan op vele manieren bij Primescratchard. Zo zijn er stortingsmogelijkheden via onder andere creditcard, Ideal en ClickAndBuy. Dit zijn slechts enkele mogelijkheden. Het uitbetalen gaat erg snel bij PrimeScratchcards. Via Neteller staat het geld bijvoorbeeld gelijk op de rekening. Andere uitbetalingen zoals een cheque kunnen echter enkele dagen in beslag nemen. Dit komt vaak omdat er een derde partij verbonden is en dat kan leiden tot vertragingen.

Het spelen bij Prime Sractchcards staat garant voor een leuke en spannende ervaring. De goede service, de leuke spellen en de snelle betalingen maken het zeker de moeite waard om hier het online krassen te proberen.