Karamba krasloten

Website: nl.karamba.com
Bonus: 100% tot “Geen limiet” + €5 Gratis speelgeld.
Bij Karamba bieden ze al enige tijd erg leuke online krasloten aan. Deze aanbieder is beschikbaar in erg veel talen, wat het spelen voor iedereen mogelijk maakt. Voor de spelers die extra veel spelen en storten is er de mogelijkheid om lid te worden van de exclusieve Club Cherry. Spelers in deze club maken kans op extra jackpots, persoonlijke service en betere bonussen. Bij Karamba hoeft er geen software gedownload te worden. Iedereen kan krasloten krassen via de browser.

Het is niet eens nodig om geld te storten bij Karamba. Wanneer een account is aangemaakt ontvang je namelijk gelijk vijf euro gratis. Met dit geld kan een enorme jackpot van één miljoen euro gewonnen worden. De meer dan 70 spellen van Karamba kunnen allemaal gratis gespeeld worden. De spellen zijn leuk vorm gegeven en van elk kraslot is een duidelijke beschrijving gemaakt. Geld storten kan bij Karamba met onder andere iDeal, Neteller en creditcard. Karamba verdubbelt elke eerste storting tot aan 200 euro met 100 procent. Dat betekent dat bij een storting van 100 euro je dus ook een bonus krijgt van 100 euro. Het uitbetalen gaat vrij snel bij Karamba. Dit kan ook via veel uitbetalingmogelijkheden. Daarnaast krijg je als je een nieuwe speler aanbrengt die geld stort een extra bonus van maarliefst 25 euro.

De krasloten van Karamba hebben een winkans van één op drie. Daarbij biedt Karamba vaak extra acties aan. Zo is er momenteel bij een kraslot zelfs een Smart te winnen. Deze leuke acties zorgen er voor dat spelers terugkomen bij Karamba krasloten en blijven spelen. Het is dus zeker de moeite waard om een kraslot te kopen bij Karamba. Het team van karamba staat elke dag paraat om te helpen met allerlei zaken die uiteenlopen van vragen tot aan het oplossen van storingen.