Hopa Kraslote

Website: nl.hopa.com
Bonus: 100% tot “Geen limiet” + €5 Gratis speelgeld
Hopa krasloten is een dochter van Scratch2Catch en heeft meer dan 60 online krasloten. Hopa krasloten heeft een erg leuke aanbieding voor nieuwe spelers. Deze krijgen na het aanmaken van een account namelijk vijf euro helemaal gratis. Daarnaast bieden zij een stortingsbonus van maarliefst 100 procent, tot aan 200 euro. Alsof dat nog niet genoeg is, geeft Hopa je ook nog eens 25 euro wanneer je een nieuwe speler aanbrengt en deze een storting doet. Bij Hopa krijg je dus voldoende mogelijkheden om een mooi geldbedrag te winnen tijdens het online krassen.

Van alle spellen op Hopa is een duidelijk overzicht gemaakt van alle spelregels en instructies. De gokspellen zijn allemaal erg mooi vormgegeven en erg uniek. De winkans bij de krasloten van Hopa is één op drie. Bij de krasloten van Hopa kan er natuurlijk ook voor de fun gespeeld worden. Er zijn dan logischerwijs geen echte prijzen te winnen. De klanten zijn het belangrijkste voor Hopa, dus bieden zij de mogelijkheid om 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar te zijn voor hulp.

Geld storten kan bij Hopa erg gemakkelijk en snel via diverse betalingsmogelijkheden. Deze lopen uiteen van creditcard naar iDeal en van Neteller tot aan Click2Pay. De uitbetaling zal binnen 48 uur na het verzoek geschieden. Bij Hopa krasloten kun je al voor een klein bedrag een kraslot kopen. Dat is iets wat alle spellen laagdrempelig houdt en uitnodigt tot het proberen van nieuwe krasloten. Elk online kraslot heeft zijn eigen unieke vormgeving, uitbetaling en eventuele bonus. Bij de meeste games zit er ook een behendigheidselement inbegrepen. Door middel van het scoren van punten krijg je de mogelijkheid om extra vakjes open te krassen. Dit staat garand voor extra speelplezier en verhoogt de winkans aanzienlijk.