Bonussen

Krasloten bonussen

In de competitieve sector voor online kansspelen zijn er meerdere aanbieders van virtuele krasloten. Er heerst een hevige concurrentie tussen de kraslotensites, waardoor zij hun beste beentje moeten voortzetten om te overleven. De concurrentie levert een groot voordeel op, omdat de kraslotensites er alles aan doen om klanten binnen te halen. Vandaar dat je als speler kunt rekenen op verschillende soorten krasloten bonussen. Bekende sites zoals Scratch2Cash en Hopa beschikken over prachtige bonusaanbiedingen. Je hebt het dus voor uitkiezen bij de aanbieders die geweldige bonussen uitkeren. De meest bekende bonusvormen zijn de welkomstbonus, no-deposit bonus en de Invite-a-Friend bonus.

Welkomstbonus

De populairste bonus bij de meest spelers is ongetwijfeld de welkomstbonus. Het is een van de krasloten bonussen, waarbij je kunt rekenen op een groot bedrag bovenop je storting. Deze bonus wordt ook wel de eerste storting bonus genoemd. Neem de krasloten bonus van online aanbieder Scratch2Cash bijvoorbeeld. Zij geven een welkomstbonus weg van 100 % bij je eerste storting tot maximaal €200. Als je besluit om €100 te storten, dan wordt het bedrag door Scratch2Cash aangevuld tot €200.

Hierdoor beschik je over meer bestedingsruimte om te gaan krassen. Hoe meer geld je hebt, hoe hoger de kansen worden om een grote prijs te winnen. De welkomstbonus wordt slechts eenmalig aangeboden. Maak er dus altijd gebruik van en probeer ook andere bonussen optimaal te benutten. Let wel op de doorspeeleisen die gelden bij het gebruiken van de bonus. Je kunt niet meteen de bonus uitbetalen, want de storting en bonus moeten eerst een bepaald aantal keren worden ingezet.

No-deposit bonus

Een andere krasloten bonusvorm die ook heel erg in trek is bij de spelers is de no-deposit bonus. Zoals de naam al doet vermoeden hoef je geen geld te storten om voor deze bonus in aanmerking te komen. Dit betekent dus dat je gratis geld kunt ontvangen om mee te spelen. De gemiddelde hoogte van de no-deposit bonus is €5 bij de meeste kraslotensites. Wat voor stappen moet je ondernemen om dit bedrag te krijgen? De enige moeite die je hoeft te nemen is jezelf registreren en vervolgens wordt de bonus van €5 meteen beschikbaar. Intelligente bonusjagers registreren zich bij meerdere aanbieders, waardoor een mooie prijs in handbereik is dankzij de gunstige winkansen.

Invite a Friend bonus

Ten slotte is er ook nog de invite a friend bonus, waarbij je een bonus uitgekeerd kan krijgen voor het verwijzen van spelers. Krasloten casino’s zien het aantal spelers graag groeien en hulp van buitenaf wordt erg gewaardeerd. Heb je familieleden, vrienden of kennissen die ook gek zijn op krasloten? Verwijs ze dan door en als ze beslissen om een storting te verrichten, dan profiteer je ook meteen mee. De meeste kraslotensites geven je €25 bonus voor elk lid dat je doorverwijst. Je hoeft natuurlijk geen hooggeleerde te zijn om te weten dat het bedrag al gauw heel hoog kan oplopen. Laat deze kans dus zeker niet liggen, want deze bonus vereist weinig inspanning.